2007. november 6., kedd

Viccszegény periódus vége

Kicsit szűkében álltunk a vicceknek mostanság, eh?

  • Rabbi és a katolikus pap autó balesetet szenvednek. Egyikük se sérül meg, és kiszállnak a kocsiból. A rabbi: Ne haragudjunk egymásra, és igyunk egyet az isteneinkre, hogy ezt megúsztuk. Előhúzott egy üveg whiskey-t és megkínálta a papot, aki meg is itta. Erre a pap: hé rabbi te nem iszol? A válasz: Dehogyisnem, a szondázás után.
  • Pap, biciklizik este és megállítja a rendőr. Atyám, meg kell büntetnem 10000 lírára, mert nincs prizma a biciklijén, és ez veszélyes. A pap: Ne aggódjon biztos úr, nekem nem eshet bajom, mert Jézus is velem van. A rendőr erre kijelenti: Szóval ketten vannak??? Akkor 20000!!!
  • George Bush sír a Fehér Ház lépcsőjén és Isten megkérdezi miért: Hát Isten, elrontottuk ezt az Iraki háborút, és ez szörnyű. Isten megoldja a problémát, és George Bush boldog. A Britt miniszterelnök sír, mert romlott a gazdaság, de Isten ezt is megoldja, és ő is örülni kezd. Gyurcsány Ferenc sír a Parlament elött és Isten kérdezi miért sír. Gurcsány: Hát csak nézz körül. ....... Isten is sírni kezd.

Nincsenek megjegyzések: